سایت‌های استخراج ارز دیجیتال رایگان

سایت‌های استخراج ارز دیجیتال رایگان چه سایت‌هایی هستند؟ آیا این سایت‌ها قابل‌اعتماد هستند؟ آیا واقعاً با استفاده از سایت‌های استخراج ارز دیجیتال رایگان می‌توان به درآمد واقعی رسید و ارز دیجیتال کسب کرد؟ این سوالات و نمونه‌‌هایی از این دست، ممکن است برای بسیاری از علاقه‌مندان ارزهای دیجیتال که دوست دارند آن‌ها نیز از این بازار پر‌سود و پر‌پتانسیل استفاده‌ای ببرند پیش آمده باشد.

در ادامه این مقاله، پس از این‌که مروری کوتاه و کلی بر بازار ارزهای دیجیتال و ساز‌و‌کار استخراج یا ماینینگ این دارایی‌ها داشتیم، در مورد سایت‌های استخراج ارز دیجیتال رایگان، بهترین سایت‌ها برای استخراج رایگان ارزهای دیجیتال محبوبی مثل تتر یا ترون و همین‌طور نحوه استخراج ارز دیجیتال با موبایل صحبت خواهیم کرد با ما همراه باشید.

راهنمای انتخاب سایت‌های استخراج ارز دیجیتال رایگان

سایت_های استخراج ارز دیجیتال رایگان - تصویر 4

در ادامه، تعدادی از نکات مهم در‌خصوص انتخاب سایت‌های استخراج ارز دیجیتال رایگان را عنوان می‌کنیم که کمک‌تان می‌کنند نه‌تنها به سود دست پیدا کنید – هر‌چند اندک – بلکه از کلاهبرداری و سوء‌استفاده نیز در امان باشید:

  • سایت‌هایی را انتخاب کنید که فرایندهای شفاف و مشخصی برای استخراج ارز دیجیتال دارند
  • ارزهای دیجیتالی مثل ترون، اصلاً قابلیت استخراج ندارند و سایت‌هایی با این ادعا، کلاهبرداری‌اند!
  • استخراج ابری ارز دیجیتال اساساً برای شرکت‌ها سود‌ده نیست و پیشنهاد سودهای بالا، قطعاً یک تله است
  • برای ارزیابی امنیت و اعتبار سایت مورد‌نظر آن را در پلتفرم‌هایی مثل تراست‌پایلت (Trust Pilot) و غیره بررسی کنید

در حالت کلی، توصیه می‌کنیم هر سایت و اپلیکیشنی را به‌طمع استخراج رایگان ارز دیجیتال امتحان نکنید و صرفاً اگر تمایل داشتید، تعداد انگشت‌شماری از سایت‌های قابل‌اعتماد که بخشی از آن‌ها را هم در ادامه معرفی خواهیم کرد استفاده کنید.

بهترین سایت استخراج بیت‌کوین رایگان

بیت‌کوین (Bitcoin) اولین و ارزشمندترین ارز دیجیتال دنیا و پادشاه ارزهای دیجیتال است. پس قطعاً همه دوست دارند قبل از هر‌چیز، نحوه استخراج رایگان این ارز دیجیتال را یاد بگیرند. اما آیا واقعاً چنین چیزی ممکن است؟!

بهترین سایت استخراج بیت_کوین رایگان - تصویر 1

بله؛ تعداد معدودی از سایت‌های معتبر در دنیا وجود دارند که ارائه‌دهنده استخراج ابری بیت‌کوین برای کاربران به‌صورت رایگان هستند. در ادامه، پنج سایت استخراج بیت‌کوین رایگان را معرفی می‌کنیم که می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید (ولی ما هیچ‌گونه قولی در مورد سود‌دهی یا امنیت صد‌درصدی آن‌ها نمی‌دهیم)!

وب‌سایت ایکاس (ECOS)

یکی از محبوب‌ترین سایت‌های استخراج ارز دیجیتال رایگان که می‌توانید در آن بیت‌کوین ماین کنید، وب‌سایت ایکاس (ECOS) است. این وب‌سایت که در سال ۲۰۱۷ میلادی راه‌اندازی شده، تقریباً یکی از قدیمی‌ترین‌ها در حوزه کاری خودش است و از نظر قانونی، آن را به‌عنوان اولین پلتفرم رگوله استخراج ارز دیجیتال معرفی می‌کنند.

محل استقرار و فعالیت شرکت ایکاس، در منطقه آزاد ارمنستان است و توانسته تا‌کنون بیش از ۱۰۰هزار کاربر فعال از سراسر جهان جذب کند.

این فرصت در اختیار شما قرار گرفته است که پلتفرم این شرکت را به صورت رایگان دانلود کرده و با حداقل سرمایه‌گذاری ۱۵۰ دلار، شروع به استخراج ارز دیجیتال در آن کنید.

مزیت‌های وب‌سایت ایکاس

  • امنیت و اعتبار بالای وب‌سایت
  • پرداخت‌های مرتب به‌صورت سود روزانه
  • حداقل برداشت و سرمایه‌گذاری اولیه پایین

معایب وب‌سایت ایکاس

  • پشتیبانی فقط از ارز دیجیتال بیت‌کوین
  • نداشتن شفافیت در‌خصوص زیرساخت‌های استخراج

وب‌سایت بی ماین (Be Mine)

وب‌سایت بی ماین (Be Mine) یکی از معروف‌ترین سایت‌های استخراج ارز دیجیتال رایگان است که نه‌تنها بیت‌کوین، بلکه طیف گسترده‌ای از آلت‌کوین‌ها را هم پوشش می‌دهد و شما می‌‌توانید علاوه بر انتخاب نوع فرایند مورد‌نظرتان برای استخراج در این سایت، هش ریت‌های آن را پیش‌خرید هم بکنید.

بر اساس ادعای شرکت، که در سال ۲۰۱۸ میلاد راه‌اندازی شده است، مراکز داده این وب‌سایت در روسیه مستقر است و زیرساخت‌های ماینینگ آن نیز در این کشور راه‌اندازی شده و در حال فعالیت است.

مزیت‌های وب‌سایت بی ماین

  • دسترسی ساده، سریع و رایگان
  • پایین‌بودن حداقل سرمایه مورد‌نیاز
  • قابلیت خرید سهام ماینرهای ASIC
  • قابلیت سپرده‌گذاری در پلتفرم بدون کارمزد
  • ارائه پشتیبانی حرفه‌ای، ماشین‌ حساب ابری و …

معایب وب‌سایت بی ماین

  • نداشتن اطلاعات شفاف در‌خصوص زیرساخت‌های استخراج
  • امکانات و خدمات به‌نسبت ضعیف‌تر نسبت به رقبا

صرافی کوکوین (KuCoin)

احتمالاً بسیاری از شما صرافی ارز دیجیتال متمرکز کوکوین (KuCoin) را می‌شناسید. یکی از صرافی‌های رده بالای ارز دیجیتال در سطح دنیا، که همن یکی‌دو‌سال پیش به کاربران ایرانی نیز – با‌ وجود تحریم‌های بین‌المللی – ارائه خدمات داشت.

این صرافی، که فعالیت خود در بازار ارزهای دیجیتال را از سال ۲۰۱۷ میلادی آغاز کرده است، یکی دیگر از سایت‌های استخراج ارز دیجیتال رایگان است. در حالت کلی، صرافی کوکوین طیف گسترده ای از خدمات ارزهای دیجیتال نظیر معامله‌گری، خرید مستقیم کریپتو، وام‌دهی کریپتو، معاملات همتا‌به‌همتا، سهام‌گذاری ارزهای دیجیتال و استخراج ابری را ارائه می‌دهد.

پشتیبانی از بیش از ۶۰۰ ارز دیجیتال مختلف، ارائه خدمات به کاربران بیش از ۱۵۰ کشور و تنوع بالای خدمات و امکانات، باعث شده‌اند تا این صرافی کاربران زیادی از سراسر جهان جذب کرده و از نظر ارزش بازار و حجم معاملات، یکی از صرافی‌های برتر در سطح دنیا باشد.

استخر استخراج (Mining Pool) صرافی کوکوین، یکی از بزرگ‌ترین استخرها برای ماین‌کردن ارزهای دیجیتال ارزشمندی مثل بیت‌کوین (BTC) یا بیت‌کوین کش (BCH) است.

مزیت‌های صرافی کوکوین

  • امنیت بسیار بالا و معتبر‌بودن
  • دریافت پایین‌ترین کارمزد برای استخراج
  • نداشتن محدودیت رگولاتوری به‌دلیل صرافی‌بودن

معایب صرافی کوکوین

  • پشتیبانی از دو ارز دیجیتال بیت‌کوین و بیت‌کوین کش
  • رگوله‌نبودن و کنترل‌نداشتن نهادهای نظارتی روی این صرافی

وب‌سایت استورم گین (Storm Gain)

وب‌سایت استورم گین (Storm Gain)، چهارمین پلتفرمی است که در سال ۲۰۱۹ میلادی راه‌اندازی شده و طیف گسترده‌ای از خدمات نظیر استخراج ابری بیت‌کوین، ترید ارزهای دیجیتال و ذخیره‌سازی و نگهداری از ارزهای دیجیتال در یک ولت چند‌ارزی را ارائه می‌دهد.

حداقل سرمایه‌گذاری در این پلتفرم معادل ۵۰ دلار آمریکا است و شما می‌‌توانید علاوه بر ماینینگ، از بخش معاملات قراردادی (Contract Trading) و سرمایه‌گذاری (Investing۹ این وب‌سایت نیز استفاده کنید.

مزیت‌های وب‌سایت استورم گین

  • حداقل سرمایه‌گذاری پایین (۵۰ دلار)
  • انواع طرح‌های تشویقی، بونوس‌ها و ریفرال
  • ارائه پشتیبانی و بخش آکادمی ارزهای دیجیتال

معایب وب‌سایت استورم گین

  • پشتیبانی فقط از استخراج ارز دیجیتال بیت‌کوین (BTC)
  • اعتبار به‌مراتب پایین‌تر در میان سایر وب‌سایت‌های پیشنهادی

وب‌سایت تاپ هش (Top Hash)

و اما پنجمین و آخرین پیشنهاد برای استخراج بیت‌کوین رایگان نیز وب‌سایت تاپ هش (Top Hash) است. وب‌سایتی با امنیت غیر‌قابل‌نفوذ، که به‌دلیل ارائه کیف پول‌های سرد یا سخت‌افزاری، قابلیت ذخیره‌سازی آفلاین دارایی‌های دیجیتال را در اختیار کاربران خود قرار داده و آن‌ها را از ریسک هک و سرقت و کلاهبرداری مصون داشته است.

این پلتفرم، انواع مختلف طرح‌های قراردادی را با بازدهی منطقی و نسبتاً بالا ارائه می‌دهد، از بونوس‌ها و طرح‌های تشویقی متعددی برخوردار است و یکی از محبوب‌ترین سایت‌های استخراج ارز دیجیتال رایگان در سطح دنیا است.

مزیت‌های وب‌سایت تاپ هش

  • پشتیبانی از طرح‌های قراردادی متنوع
  • ارائه سود و بازدهی منطقی و در عین حال نسبتاً بالا
  • ارائه طیف گسترده‌ای از طرح‌های پاداش، تشویقی و بونوس

معایب وب‌سایت تاپ هش

  • پایین‌بودن تنوع ارزهای قابل‌استخراج
  • پشتیبانی‌نکردن از ربات‌های معاملاتی و خدمات پیشرفته مدرن

بهترین سایت استخراج ترون

بسیار خوب! تا این بخش از مقاله، در مورد تعدادی از بهترین سایت‌های استخراج ارز دیجیتال بیت‌کوین (BTC) صحبت کردیم. اما یکی دیگر از ارزهای دیجیتالی که معمولاً در گوگل سایت‌های زیادی ادعای استخراج رایگان آن را دارند ترون (TRX) است.

بهترین سایت استخراج ترون - تصویر 2

بیایید با یک حقیقت مهم روبه رو شویم؛ واقعیت این است که ارز دیجیتال ترون (TRX) اصلاً قابل استخراج نیست! بر‌خلاف بیت‌کوین که برای اجماع از مکانیسم اثبات کار (Proof of Work) استفاده می‌کند، مکانیسم اجماع به‌کار‌رفته در شبکه ترون از نوع گواه اثبات سهام (Proof of Stake) – در این‌جا نوع اصلاح شده‌ای از گواه اثبات سهام – است.

به این معنی که عملاً خبری از استخراج ترون نیست! در واقع استفاده از کلمه استخراج برای شبکه ترون بی‌معنی است و کاربران در اصل با استیک‌کردن یا استیکینگ (Staking) ارز دیجیتال ترون در فرایند اجماع آن مشارکت می‌کنند.

پس بسیاری از سایت‌های موجود که ادعا می‌کنند بهترین سایت استخراج ترون هستند، کلاهبرداری‌اند! هر‌چند که برخی از سایت‌های موجود نیز واقعاً ترون رایگان در اختیار کاربران خود قرار می‌دهند و کلاهبرداری نیستند اما استخراج نمی‌کنند و روش‌های دیگری برای دریافت ترون رایگان به شما پیشنهاد می‌دهند:

  • بازی‌های کریپتویی که می‌توان در آن‌ها ترون رایگان گرفت
  • پلتفرم‌های تکمیل وظایف که می‌توان با انجام برخی تسک‌ها ترون دریافت کرد
  • سایت‌هایی که به روش‌های مختلف توکن ترون رایگان ایردراپ می‌کنند و مواردی از این دست…

در ادامه، تعدادی از سایت‌های استخراج ترون رایگان را معرفی می‌کنیم که البته همان‌طور که عنوان شد، استخراج نمی‌کنند و فقط قابلیت کسب ترون رایگان در آن‌ها وجود دارد:

وب‌سایت توایکس ترون (TwoX Tron)

وب‌سایت توایکس ترون (TwoX Tron) یکی از سایت‌های محبوب برای استیکینگ ارز دیجیتال ترون است. کافی است به‌صورت رایگان در این پلتفرم ثبت‌نام کرده و با ایجاد حساب کاربری، ترون سهام‌گذاری کنید و به سود برسید.

توجه داشته باشید که معمولاً برای دسترسی به سودهای بالاتر، شما نیاز به تزریق ترون یا شارژ حساب (Deposit) خواهید داشت. روندی که اغلب در بسیاری از پلتفرم‌های مشابه نیز طی می‌شود و دارایی شما را در معرض خطر قرار می‌دهد. از آن‌جا که سایت توایکس ترون با نشانی twoxtron.com امتیاز یک از 100 را از سایت اسکم ادوایزر (Scam Adviser) کسب کرده و سرمایه‌گذاری در آن بسیار پر‌خطر است، توصیه می‌کنیم در استفاده از آن احتیاط کنید.

مزیت‌های سایت توایکس ترون

  • نیاز‌نداشتن به موجودی یا سرمایه‌گذاری اولیه
  • قابلیت کسب سود از طریق سهام‌گذاری ترون (TRX)
  • ارائه سطح بسیار پایینی از کارمزدها برای سهام‌گذاری ترون

معایب سایت توایکس ترون

  • ریسک بالای سرمایه‌گذاری در وب‌سایت
  • پشتیبانی‌نکردن از دیگر ارزهای دیجیتال محبوب

وب‌سایت سان‌ماینینگ انرژی (Sun Mining Energy)

وب‌سایت سان‌ماینینگ انرژی (Sun Mining Energy) دومین سایت استخراج رایگان برای ترون است که شما می‌‌توانید به‌صورت رایگان در آن ثبت‌نم کرده – فقط با یک آدرس ایمیل – و با انتخاب یکی از پلن‌ها (Plan)، به‌صورت روزانه در آن کسب سود کنید.

البته، برای خرید اشتراک این پلن‌ها، تعرفه‌هایی مشخص شده است که باید هزینه آن را پرداخت کنید. هر پلن، در قالب بسته‌ها سه، شش یا دوازده ماهه در اختیار شما قرار می‌گیرد و با ارائه قابلیت سهام‌گذاری ترون، شما را به سود می‌رساند.

باز هم با توجه به این‌که سایت سان‌ماینینگ انرژی با نشانی sunmining.energy امتیاز یک از 100 را از سایت اسکم ادوایزر (Scam Adviser) کسب کرده و سرمایه‌گذاری در آن بسیار پر‌خطر است، توصیه می‌کنیم در استفاده از آن احتیاط کنید.

مزیت‌های سایت توایکس ترون

  • نیاز‌نداشتن به موجودی یا سرمایه‌گذاری اولیه
  • قابلیت کسب سود از طریق سهام‌گذاری ترون (TRX)
  • ارائه سطح بسیار پایینی از کارمزدها برای سهام‌گذاری ترون

معایب سایت توایکس ترون

  • ریسک بالای سرمایه‌گذاری در وب‌سایت
  • هزینه بالای خرید پلن‌‌های معرفی‌شده در سایت

 وب‌سایت ارن کریپتو (Earn Crypto)

سومین پلتفرم استخراج رایگان ترون نیز وب‌سایت ارن کریپتو (Earn Crypto) است که به دلیل رابط کاربری ساده و جذاب خود خیلی محبوب شده و روش به‌دست‌آوردن ترون رایگان در آن نیز بر مبنای مشاهده تبلیغات یا بازی‌کردن است.

باز هم کافی است با استفاده از آدرس ایمیل خود در این وب‌سایت ثبت‌نام کرده و یک حساب کاربری برای خودتان ایجاد کنید، سپس با کمک منوی Earn Crypto Right Now وارد بخش‌های مختلف پلتفرم شده و با مشاهده‌کردن تبلیغات، تماشای ویدئو یا بازی‌کردن توکن‌های رایگان ترون جمع کنید.

امتیاز این سایت نیز با نشانی sunmining.energy یک از 100 در وب‌سایت اسکم ادوایزر (Scam Adviser) بوده است که نشان می‌دهد سرمایه‌گذاری در آن بسیار پر‌خطر است؛ بنابراین توصیه می‌کنیم در استفاده از آن احتیاط کنید.

مزیت‌های وب‌سایت ارن کریپتو

  • اعتبار بالاتر نسبت به سایر رقبا
  • رابط کاربری ساده، جذاب و کاربر‌پسند
  • امکان دریافت توکن رایگان در کنار سرگرمی و تفریح

معایب وب‌سایت ارن کریپتو

  • ریسک بالای سرمایه‌گذاری در وب‌سایت
  • پایین بودن سود واقعی قابل‌دریافت از وب‌سایت

در حالت کلی، اگر دوست دارید توکن رایگان ترون (TRX) به دست بیاورید، به‌جای این‌که دست به دامان استخراج ترون شوید که عملاً بی‌معنی است یا از وب‌سایت‌های پرریسک استفاده کنید، راه‌های زیر را امتحان کنید:

  • کسب درآمد از ترون در قالب آربیتراژ
  • سرمایه‌گذاری در استخرهای نقدینگی بایننس و پنکیک سواپ و غیره…
  • خرید‌و‌فروش ترون از صرافی‌های ارز دیجیتال داخلی و معامله‌گری آن (ترید‌کردن ترون)
  • سرمایه‌گذاری بلند‌مدت روی ترون که به‌مرور زمان و افزایش قیمت این ارز دیجیتال، می‌تواند سودمند باشد

استخراج ابری تتر

ارز دیجیتال بعدی که معمولاً کاربران دنبال سایت‌هایی برای استخراج آن هستند، تتر (USDT) است. بزرگ‌ترین استیبل‌کوین دنیا با پشتوانه دلار آمریکا (USD) که قیمت آن همواره معادل حدود یک دلار است.

نکته‌ای که قبل از هرچیز باید به آن اشاره کنیم، این است که در شبکه بلاکچین تتر هم خبری از مکانیسم اجماع اثبات کار نیست! پس عملاً فرایندی به اسم استخراج تتر هم وجود خارجی ندارد!! پس هر سایتی که ادعا می‌کند ارائه‌دهنده استخراج ابری تتر است، به‌احتمال زیاد کلاهبردار است.

با این حال، درست مثل همان‌چیزی که در خصوص سایت‌های استخراج ترون عنوان کردیم، ممکن این یک‌سری سایت‌ها وجود داشته باشند که از طرق مختلف توکن رایگان تتر در اختیار شما قرار دهند:

  • در ازای انجام برخی فعالیت‌ها
  • بازی‌کردن یا تماشای برخی ویدئوها و تبلیغات و …

در ادامه، تعدادی از سایت‌هایی که می‌توانید به رو‌های مختلف در آن‌ها تتر رایگان دریافت کنید را معرفی می‌کنیم.

وب‌سایت فایت اوت (Fight Out)

وب‌سایت فایت اوت (Fight Out) یک پلتفرم سرگرمی – ورزشی است که می‌توانید بر اساس آمادگی جسمانی خود در آن مشارکت کرده و با انجام یک‌سری تسک‌ها، ارز دیجیتال رایگان دریافت کنید. یکی از ارزهای دیجیتال قابل‌دریافت در این پلتفرم هم استیبل‌کوین تتر (USDT) است.

نکته‌ای که لازم است مد نظر داشته باشید این است که وب‌سایت فایت اوت با وجود رابط کاربری جذاب و کاربر‌پسند خود، طیف گسترده‌ای از کاربران که از سراسر جهان از آن استفاده می‌کنند و همین‌طور فرایند شفافی که برای دریافت توکن دارد، باز هم از امنیت و اعتبار صد‌درصدی برخوردار نیست و می‌تواند ریسک قابل توجهی را متوجه شما کند.

مزیت‌های وب‌سایت فایت اوت

  • کسب توکن رایگان به‌همراه بازی و سرگرمی
  • برخورداری از رابط کاربری ساده، جذاب و کاربر‌پسند
  • ارائه ارز دیجیتال تتر و سایر توکن‌های رایگان در کنار ورزش و سلامتی

معایب وب‌سایت فایت اوت

  • ریسک بالای سرمایه‌گذاری در وب‌سایت
  • پایین بودن سود واقعی قابل‌دریافت از وب‌سایت

وب‌سایت تامادوج (Tamadoge)

وب‌سایت بعدی که می‌توانید برای به‌دست‌آوردن توکن رایگان تتر استفاده کنید، تامادوج (Tamadoge) نام دارد. یک پلتفرم گیمینگ که در حوزه متاورس فعالیت دارد و برای آن دسته از کاربران که عاشق متاورس و ان‌اف‌تی‌ها (NFTs) هستند بسیار جذاب و دوست‌داشتنی است.

روش استخراج تتر یا به عبارت درست‌تر دریافت تتر در این پلتفرم بسیار ساده است. کافی در آن ثبت‌نام کرده و عضو شوید و سپس با انجام برخی بازی‌ها و کامل‌کردن یک‌سری تسک‌ها، امتیاز گرفته و سپس آن را به تتر رایگان تبدیل کنید.

مزیت‌های وب‌سایت تامادوج

  • کسب توکن رایگان به‌همراه بازی و سرگرمی
  • برخورداری از رابط کاربری ساده، جذاب و کاربر‌پسند
  • ارائه طیف گسترده‌ای از بازی‌ها برای دوست‌داران حوزه گیمینگ

معایب وب‌سایت تامادوج

  • ریسک بالای سرمایه‌گذاری در وب‌سایت
  • پایین بودن سود واقعی قابل‌دریافت از وب‌سایت

در کنار سایت‌های بالا، اگر تمایل به کسب سود از تتر دارید، توصیه می‌کنیم این ارز دیجیتال را با کم‌ترین کارمزد از یکی از صرافی‌های ارز دیجیتال داخلی، مثل صرافی همتاپی، تهیه کرده و با هولد‌کردن آن به سود دست پیدا کنید. اگر‌چه قیمت خودِ تتر ثابت و همواره حدود یک دلار آمریکا است، اما می‌تواند بهترین جایگزین برای دلار کاغذی در ایران باشد که قیمتش روز‌به‌روز فاصله بیشتری از ریال می‌گیرد.

استخراج بیت‌کوین کش با موبایل

آخرین گزینه نیز بیت‌کوین کش است، که درست مثل بیت‌کوین قابلیت استخراج ابری آن در وب‌سایت‌های بزرگ کلود ماینینگ وجود دارد. در بخش‌های ابتدایی مقاله، اشاره کردیم که استخر استخراج صرافی کوکوین، یکی از بزرگ‌ترین استخرها برای ماین‌کردن ارزهای دیجیتال ارزشمندی مثل بیت‌کوین و بیت‌کوین کش است.

اما علاوه بر قابلیت استخراج ابری بیت‌کوین کش در سایت‌های کلود ماینینگ، امکان استخراج این ارز دیجیتال با استفاده از گوشی‌های تلفن همراه هوشمند نیز وجود دارد. اگر بخواهیم خیلی کلی روش‌های استخراج بیت‌کوین کش را معرفی کنیم خواهیم داشت:

  • استخراج بیت‌کوین کش با کامپیوتر
  • استخراج بیت‌کوین کش با موبایل
  • استخراج بیت‌کوین کش با ماینر

در مورد ماینر که احتمالاً اطلاعات زیادی دارید. در مورد استفاده از کامپیوتر برای استخراج بیت‌کوین کش یا سایر ارزهای دیجیتال نیز سایت‌های متعددی را در بخش ابتدایی مقاله معرفی کردیم. اما در خصوص استخراج بیت‌کوین کش با موبایل کافی است یک گوشی تلفن همراه هوشمند قوی داشته باشید (فعلاً فقط اندروید می‌تواند این‌کار را انجام دهد).

با اتصال این گوشی به استخرهای ماینینگ بیت کوین کش، دستگاه شما می‌تواند بخشی از هش ریت مورد نیاز برای استخراج را تأمین کرده و در ازای این‌کار، سود دریافت کند.

تنها نکته‌ مهمی که باید مد نظر داشته باشید این است که توان پردازشی بسیار بالایی برای استخراج بیت‌کوین کش نیاز است. این باعث می‌شود که نه‌تنها سود حاصل از موبایل شما – که در مقابل ماینرهای اسیک (ASIC) عملاً جوجه‌ای بیش نیست! – خیلی ناچیز باشد، عمر گوشی‌ تلفن همراه‌تان نیز پایین آمده و سریع‌تر مستهلک شود.

استخراج ارز دیجیتال (Mining)؛ آن‌هم از نوع ابری‌اش!

اگر با بیت‌کوین آشنایی داشته باشید، احتمالاً تا‌حدودی می‌دانید که استخراج یا ماینینگ (Mining) ارز دیجیتال چیست؟ به‌عنوان مثال، در شبکه بیت‌کوین، نودها یا همان کاربران که در اصل با استفاده از سیستم‌های پردازنده خود به شبکه متصل شده‌اند، پس از این‌که یک تراکنش جدید به شبکه ارسال می‌شود، آن را بررسی کرده و برای تأیید آن یک معادله ریاضی که توسط تابع هش (Hash Function) ایجاد شده است را حل می‌کنند.

حل‌کردن این معادله، بیشتر به تعداد نودهای فعال در شبکه، سختی آن و صد‌البته توان پردازشی و محاسباتی سیستمی که با آن به شبکه متصل شده‌اید ارتباط دارد. در‌نهایت، یکی از نودها – مثلاً شما – معادله را حل کرده، تراکنش جدید را تأیید می‌کند.

اتفاقی که می‌افتد این است:

  • اجماع صورت می‌گیرد
  • تراکنش مورد‌نظر تأیید می‌شود
  • یک بلاک جدید در شبکه ایجاد می‌شود
  • تعداد مشخصی بیت‌کوین جدید تولید می‌شوند
  • بیت‌کوین‌های جدید تولیدی به نودی که موفق به حل معادله شده تعلق می‌گیرند

پس هم تراکنش تأیید شد، هم شبکه به‌دلیل مشارکت نودها و اجماع آن‌ها از امنیت کافی برخوردار است و هم یک سیستم پاداش وجود دارد که نودها را ترغیب به مشارکت می‌کند. سیستمی که دقیقاً همان فرایند استخراج بیت‌کوین است و در شبکه‌هایی که از مکانیسم اجماع اثبات کار (Proof of Work) استفاده می‌کنند رخ می‌دهد.

اما شبکه‌ بزرگی مثل بیت‌کوین، با آن تعداد نود فعال که بست نشسته‌اند برای حل معادله و دریافت بیت‌کوین‌ها، آن‌هم با توجه به قیمت نجومی بیت‌کوین در حال حاضر، خیلی هم جای من و شمای نوعی نیست! برای موفقیت در این نبرد نفس‌گیر، شما باید به پیشرفته‌ترین و به‌روزترین دستگاه‌های ماینر که نسل جدید ایسیک‌ها (ASICs) هستند مجهز باشید. دستگاه‌هایی که افراد عادی نه از عهده خرید آن‌ها برمی‌آیند و نه می‌توانند انرژی و سایر ملزومات آن را تأمین کنند.

پس چاره چیست؟ منِ نوعیِ عادی چطور می‌توانم بیت‌کوین و لایت‌کوین و غیره استخراج کنم؟! پاسخ در راه‌کاری به‌نام استخراج ابری یا کلود ماینینگ (Cloud Mining) نهفته است.

استخراج ابری یا کلود ماینینگ (Cloud Mining) چیست؟

اگر با رایانش ابری (Cloud computing) آشنایی داشته باشید، می‌دانید که در یک خط، این فناوری عبارت است از «یکپارچگی و تجمیع قدرت چندین سرور یا رایانه متصل به یک شبکه واحد، به‌منظور تحقق یک یا چند هدف مشخص».

استخراج بیت_کوین کش با موبایل - تصویر 3

استخراج ابری یا کلود ماینینگ نیز دقیقاً همین مفهوم را می‌رساند. این‌که تعداد زیادی دستگاه ماینر تجمیع شده و به یک شبکه واحد متصل شوند، با هدف استخراج ارز دیجیتال. دلیل این‌کار هم کاملاً مشخص است؛ دستگاه‌های ماینر یا کارت‌های گرافیکی ضعیف به‌تنهایی قادر به استخراج بیت‌کوینی ا سایر ارزهای دیجیتال ارزشمند قابل‌استخراج نیستند و به‌اصطلاح فنی، هش ریت لازم را ندارند.

اما می‌توان با تجمیع آن‌ها، هش ریت مجموعه را افزایش داده و قدرت پردازش ر به حدی رساند که استخراج صورت بگیرد. در این بین، این امکان نیز وجود دارد که این مجموعه بزرگ و قدرتمند، در اختیار کاربران خرد نیز قرار گیرد تا با متصل‌شدن به آن، بخش کوچکی از استخراج‌ها را از آنِ خود کنند.

این درست همان ‌کاری است که سایت‌های استخراج ارز دیجیتال رایگان یا پولی انجام می‌دهند! درست است… این‌که چرا باید یک سایت، کلی هزینه کرده و دستگاه‌های ماینر ارزشمندش را گرد هم بیاورد و بعد آن‌ها را به‌صورت رایگان در اختیار بقیه قرار دهد کمی عجیب است!!

به همین خاطر هم امروزه، تعداد زیادی از سایت‌های کلاهبرداری با مضمون استخراج رایگان بیت‌کوین، تتر یا ترون راه‌اندازی شده‌اند که تنها هدف‌شان تلکه‌کردن کاربران یا اهدافی مثل فیشینگ و غیره است. برخی سایت‌ها نیز صرفاً سایت‌های بازی، سایت‌های تکمیل وظایف، ایردراپ‌های کلیکی و امثال آن‌ها هستند که نمی‌توان اسم‌شان را استخراج ارز دیجیتال گذاشت.

شما باید در انتخاب سایت‌های استخراج ارز دیجیتال رایگان دقت بیشتری داشته باشید و هر سایتی را به‌ طمع دریافت ارز دیجیتال رایگان استفاده نکنید. بسیاری از سایت‌های موجود ممکن است نه‌تنها اطلاعات ارزشمند شما را دریافت یا افشا کنند، که دارایی‌های شما را نیز تهدید کنند.

جمع‌بندی

استخراج ارز دیجیتال (Mining) یکی از محبوب‌ترین و سودآورترین روش‌های کسب درآمد از این حوزه است. هرچند که با‌توجه به خیل عظیم کاربران ماین‌کننده و پیشرفت چشم‌گیری که دستگاه‌های ماینر طی سال‌های اخیر داشته‌اند، هرکسی قادر به استخراج بیت‌کوین و سایر ارزهای دیجیتال نیست.

روشی که برای حل این چالش پیشنهاد شده است، استخراج ابری یا کلود ماینینگ (Cloud Mining) است. تعداد زیادی دستگاه ماینر که کنار هم تجمیع شده و به یک شبکه واحد متصل می‌شوند، با هدف استخراج ارز دیجیتال. برخی از سایت‌ها نیز هستند که ارائه‌دهنده دسترسی به این شبکه برای کاربران عادی هستند. همان سایت‌هایی که اغلب خود را تحت عنوان سایت‌های استخراج ارز دیجیتال رایگان معرفی می‌کنند و بسیاری‌شان هم کلاهبرداری از آب درمی‌آیند.

در متن مقاله، چهار نوع سایت مورد بحث و بررسی قرار گرفته‌اند:

  • سایت استخراج بیت‌کوین رایگان
  • بهترین سایت استخراج ترون
  • استخراج ابری تتر
  • استخراج بیت‌کوین کش با موبایل

کلیه نکات، سایت‌های معتبر در هر عنوان و همین‌طور ریسک‌هایی که باید مد نظر داشته باشید، به تفصیل در متن پرداخته شده‌اند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *