فتح اله زاده:اگر استقلال سپاهان را ببرد…

علی فتح الله زاده، مدیرعامل سابق استقلال درباره عملکرد جواد نکونام و شاگردانش در دوبازی اخیر می گوید که این نتایج را پیش بینی می کرده و به دلیل موفقیت های اخیر لب به تمجید از سرمربی جدید آبی ها باز می کند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ علی فتح الله زاده مدیرعامل سابق استقلال در گفت و گو با گل درباره عملکرد جواد نکونام و شاگردانش در دوبازی اخیر می گوید که این نتایج را پیش بینی می کرده و به دلیل موفقیت های اخیر لب به تمجید از سرمربی جدید آبی ها باز می کند :”من فکرش را می کردم که استقلال این دو بازی را ببرد؛ چون هم به توانایی های بازیکنان و هم جواد نکونام ایمان و اعتقاد راسخ دارم. جواد واقعا مربی زحمتکشی است و برای تیمش بسیار وقت می گذارد و حقیقتا تمام وقتش برای تیم است. بعضی ها تمام وقت شان را روی مسائل حاشیه ای می گذارند، اما نکونام نشان داده که وقت و تمرکز اش را فقط روی تیم گذاشته است. البته این انتظار را هم ندارم که نکونام با توجه به بضاعت تیم بتواند همه تیم ها را ببرد و واقعیت این است که استقلال نیاز دارد تا به لحاظ بازیکن تقویت شود.”

مدیرعامل ساب استقلال می گوید در سال های اخیر به استقلال ظلم کرده اند و خودش هم چون خواسته مقابل این ظلم بایستد قربانی شده است :”متاسفانه در این چند سال در حق استقلال ظلم شده است. وقتی من هم به این تیم آمدم و خواستم با ظلم مبارزه کنم با خود من مبارزه شد و جلوی من را گرفتند. متاسفانه در حال حاضر استقلال چند قسمت شده است. یک بخش آن به یکجا و بخش های دیگرش به جاهای دیگر وابسته هستند. من را هم قربانی کردند که مشکلی نیست و عیبی ندارد، من اگر صد جان هم داشته باشم فدای هواداران، اما با نامردی این کار انجام شد. ما را زدند، اما خدا کند استقلال را نزنند چون این تیم میلیون ها هوادار دارد.”

فتح اله زاده درباره بازی پیش رو مقابل سپاهان هم معتقد است که اگر استقلال بتواند در اصفهان نتیجه بگیرد باید مجسمه جواد نکونام را ساخت :’ما الان بازی های سختی داریم. اگر سپاهان را ببریم, واقعا باید مجسمه جواد را با طلا بسازند. علاوه بر سپاهان ما بازی های سخت زیادی داریم، بنابراین نیاز است تیم تقویت شود. آقای خطیر هم نباید بایستد. در سالهایی که خدمت کردم اینها به من کم بد نکردند. همین کمپ ناصرخان حجازی که زمین آن را از یکجا گرفتم و ساحتم و الان قیمت آن 2 هزار میلیارد است، اما. کسی به این موضوع توجه نکرد. آقای خطیر باید بداند که بایستی وسط گود برود و مبارزه کند و حق تیمش را بگیرد و ما هم پشتش هستیم. از جواد هم تشکر می کنم که تمام وقتش را گذاشت و برد های خوبی در شروع فصل جدید داشتیم و امیدوارم این روند ادامه پیدا کند.”

او در پایان تاکید با اشاره به وضعیت ورزشگاه آزادی و سکوهای خالی از تماشاگر می گوید:”بدون هوادار فوتبال نمی چسبد وقتی آدم پرچم های آبی هوادار را نمی بیند انگار یک چیزی کم دارد.”

مطالب مرتبط:

لبخند رضایت امیر قلعه‌نویی از قرعه خوب ایران در جام ملتهای آسیا2023
ساپینتو و کی‌روش روی این دو بازیکن توافق نداشتند
من باشم ترابی و امیری روی سکو هم نباید باشند
ارزش تیم ایران در جام جهانی مشخص شد
پیش بینی نتیجه بازی حساس ایران مقابل آمریکا در جام جهانی قطر 2022 | طرفداری
تبریک برانکو برای قهرمانی پرسپولیس
بازیکنی که بزرگ‌ترین ضربه را در دربی به استقلال زد!
مهدی قایدی اولین خط‌خورده تیم ملی!
بازیکنی که باشگاههای ایران را سرکار گذاشته
بزرگان پرسپولیس در مزار پورحیدری و حجازی
چراغ سبز سردار به سرمربی سابق تراکتور
استقلال 3 نفت مسجدسلیمان 1
جدول لیگ برتر آخرهفته24
عکس | هم دردی جمعی از بازیکنان با وریا غفوری
جدول لیگ برتر آخرهفته24
جدول کامل گروه بندی جام ملتهای اسیا 2023
جدول کامل لیگ برتر 1401-1402 با قهرمانی پرسپولیس
برترین‌های لیگ برتر امسال
استقلال4 نساجی 0 ، استقلال در فینال جام حذفی
20 بازیکن گرانقیمت ایران
گرما بازیهای هفته اول لیگ برتر را لغو کر
وزارت ورزش به ایشان می رسد؟
کاپیتان سابق اوساسونا در استقلال
کاپیتان امید عراق مورد نظر استقلال
دو بازیکن جوان برای پیوستن به استقلال در کمپ ناصرحجازی
برنامه جدید لیگ برتر را ببینید
چرا عادل فردوسی پور مهاجرت نکرد؟
کدام دیدار هفته اول لیگ برتر با حضور بانوان هست؟
جوابیه تند فتح اله زاده به قربازاده
عابدزاده پرسپولیسی است
گزینه مدیریت در پرسپولیس ممنوع الکار هست
ماریو بالوتلی در ایران؟؟؟
اسامی محرومین هفته اول لیگ
آیا AFC کل لیگ ایران را تعلیق خواهد کرد؟
وضعیت عجیب ورزشگاه آزادی در روز اول لیگ
مبلغ اسپانسر پشت پیراهن استقلال چقدر است؟
استقلال از آبادان دست پر برگشت
نتایج بازیهای هفته اول لیگ برتر 1402
جدول هفته اول لیگ برتر بعد از اتمام بازیها1402
کدام بازیکنان ایرانی بدون تیم هستند
چرا اینتر از خرید طارمی کنار کشید
افشاگری میثاقی درمورد قراردادهای سپاهانی
قلعه‌نویی: برای دعوت از بازیکنان به حاشیه‌ها توجه نمی‌کنم
پاداش ویژه برای تراکتوری ها در صورت برد پرسپولیس
نتایج بازیهای هفته دوم لیگ برتر فوتبال ایران
جدول لیگ برتر فوتبال پس از اتمام بازیهای هفته دوم در سال1402
فتح اله زاده:اگر استقلال سپاهان را ببرد…
پرسپولیس این تهدید را در لیگ قهرمانان جدی بگیرد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *