چه کسی باعث جدایی مهدی هاشمینسب شد؟
امیر عابدینی، مدیرعامل اسبق پرسپولیس در کافه خبر ماجرای جدایی مهدی هاشمینسب از پرسپولیس و انتقال جنجالی او به استقلال را تعریف کرد.
او در این خصوص گفت :«وحید قلیچ او را آزرده خاطر کرد و دل این جوان را به درد آورد. مهدی واکنشی نشان داد که این واکنش روی علی آقا تاثیر گذاشت. علی آقا باید بین یک پیشکسوت یک قدیمی و یک بازیکن با استعداد و محبوب یکی را انتخاب میکرد. مهدی را ابزار قوی فوتبالی میدانست برای همین در اوج دعوا او را در عربستان به بازی فرستاد و گل زد. این قضیه یک مسبب داشت، نه عقده های آقای پروین، بعد از تمرین در عربستان آقای پروین بدون اینکه بحث غیر فوتبالی بکند حرفهایش را زد و بعد گفت هر کدام از شما ادعا دارید بیایید مسابقه روپایی نشسته بدهیم. کسی جرات نکرد با او مسابقه بدهد. علی فوتبال را خوب میفهمید و همیشه به من گلایه میکردند علی را خیلی تحویل میگیری گفتم ببخشید ریشه رفاقت من با علی از 18 سالگی است.
من دو جلسه با پروین و هاشمی نسب داشتم. به علی گفتم به خاطر من بگذر.گفت تو نمی دانی سر میز غذا در عربستان چه کاری کرد. از یکی دو تا از بچه ها پرسیدم و همه تایید کردند. گفتم این واکنش در جواب چه کنشی بود؟ گفتند قلیچ چنین کاری کرد، گفتم اگر من بودم قلیچ این کار را میکرد؟ تقصیر قلیچ بود و او معرکه را به هم ریخت و من هر چه به علی اصرار کردم او نپذیرفت. با مهدی بعد از آن جلسه گذاشتم.گفتم تو اسم رفتن نیاور و همه چیز را به باشگاه بسپار، گفت حاج آقا من دیگر نمی توانم تحمل کنم. این را در شورای شهر به من گفت، می توانستم رضایت نامه ندهم اما با هم مشورت کردیم و گفتیم وقتی یک بازیکن دیگر دلش با تیم نیست چرا باید به زور در تیم نگه داشته شود؟ زمانی که می خواستم به او رضایت بدهم یک سوال از او کردم و گفتم به استقلال میروی؟ گفت نه! گفتم اگر بروی تحملت میشکند، در فوتبال ایران شکننده خواهی شد. استقلالی ها از تو حالا که پرسپولیسی هستی کینه ندارند و یک ستایش درونی دارند. تو در بستر پرسپولیس رشد کردی، صبوری کن و نگذار ذهنیت مردم تغییر کند. خیلی از بازیکنان را خودم گفتم به استقلال بروند اما مهدی را تاکید کردم این کار را نکند.
یک کلام در مورد پول صحبت نکرد و فقط گفت دیگر کشش ماندن در پرسپولیس را ندارد. من برای مهدی حاضر بودم تابو را بشکنم اما قضیه او اصلا بحث پول نبود. نمونه داشتیم بازیکن از من 25 تا می خواست ندادم و رفت با استقلال با 50، 100 تا قرارداد بست. اینجا یک برند است و استقلال هم یک برند، اگه بازیکنی که من به او 25 تا نمی دهم از استقلال 50 تا بگیرد مشکل از مدیریت آنهاست. بالاترین رقم من در سال 79 عابدزاده بود که قراردادش 20 میلیون بود. طبیعی بود که من به هاشمی نسب بیشتر از 18 تا نمیدادم.
من این طور فکر نمی کنم.من هیچ وقت نمی خواهم مهدی را خراب کنم، اصلا. ببخشید یک فرزندی در خانه هم با پدر مشکل دارد و هم با برادر بزرگتر، از خانه رفته و در خانه همسایه خوابیده، حالا یا همسایه او عمویش است یا غریبه، خانه عمو مشکلی نداشت. اما مهدی بعدها یک حرفی زد که همه چیز را روشن کرد، او گفت حس انتقام من فقط در استقلال فروکش میکرد. این دیگر فوتبال نیست، یک چیز دیگر است.»
خروج سردار آزمون از فهرست ژابی آلونسو
شاید از این مطالب و ویدیوها هم خوشتون بیاد:
اخبار فوتبال
تیم ملی فوتبال ایران
استقلال پرسپولیس
نوستالژی فوتبال
دربی 104 استقلال پرسپولیس
دربی 103 استقلال پرسپولیس
دربی 101 استقلال پرسپولیس
دربی 100 استقلال پرسپولیس
دربی99 استقلال پرسپولیس
دربی98 استقلال پرسپولیس
دربی97 استقلال پرسپولیس
دربی96 استقلال پرسپولیس
دربی95 استقلال پرسپولیس
دربی94 استقلال پرسپولیس
دربی93 استقلال پرسپولیس
دربی92 استقلال پرسپولیس
دربی91 استقلال پرسپولیس
دربی90 استقلال پرسپولیس
دربی 89 استقلال پرسپولیس
دربی88 استقلال پرسپولیس– سوپر جام – بدلیل عدم حضور استقلال ،برگزار نشد و پرسپولیس 3-0 برنده اعلام گردید
دربی87 استقلال پرسپولیس
دربی86 استقلال پرسپولیس
دربی85 استقلال پرسپولیس
دربی84 استقلال پرسپولیس
دربی83 استقلال پرسپولیس
دربی82 استقلال پرسپولیس
دربی81 استقلال پرسپولیس
دربی80 استقلال پرسپولیس
دربی79 استقلال پرسپولیس
دربی78 استقلال پرسپولیس
دربی77 استقلال پرسپولیس
دربی76 استقلال پرسپولیس
دربی75 استقلال پرسپولیس
دربی74 استقلال پرسپولیس
دربی73 استقلال پرسپولیس
دربی72 استقلال پرسپولیس
دربی71 استقلال پرسپولیس
دربی70 استقلال پرسپولیس
دربی69 استقلال پرسپولیس
دربی68 استقلال پرسپولیس
دربی67 استقلال پرسپولیس
دربی66 استقلال پرسپولیس
دربی65 استقلال پرسپولیس
دربی64 استقلال پرسپولیس
دربی63 استقلال پرسپولیس
دربی62 استقلال پرسپولیس
دربی61 استقلال پرسپولیس
دربی60 استقلال پرسپولیس
دربی59 استقلال پرسپولیس
دربی58 استقلال پرسپولیس
دربی57 استقلال پرسپولیس
دربی56 استقلال پرسپولیس
دربی55 استقلال پرسپولیس
دربی54 استقلال پرسپولیس
دربی53 استقلال پرسپولیس
دربی52 استقلال پرسپولیس
دربی51 استقلال پرسپولیس
دربی50 استقلال پرسپولیس
دربی49 استقلال پرسپولیس
دربی48 استقلال پرسپولیس
دربی47 استقلال پرسپولیس
دربی46 استقلال پرسپولیس
دربی45 استقلال پرسپولیس
دربی44 استقلال پرسپولیس
دربی43 استقلال پرسپولیس
دربی42 استقلال پرسپولیس
دربی41 استقلال پرسپولیس
دربی40 استقلال پرسپولیس
دربی39 استقلال پرسپولیس
دربی38 استقلال پرسپولیس
دربی37 استقلال پرسپولیس
دربی36 استقلال پرسپولیس
دربی35 استقلال پرسپولیس
دربی34 استقلال پرسپولیس
دربی33 استقلال پرسپولیس
دربی32 استقلال پرسپولیس
دربی31 استقلال پرسپولیس
دربی30 استقلال پرسپولیس
دربی29 استقلال پرسپولیس
دربی27 استقلال پرسپولیس
دربی26 استقلال پرسپولیس
دربی25 استقلال پرسپولیس
دربی 24 استقلال پرسپولیس
آهنگ هوش مصنوعی
اهنگ هوش مصنوعی یار دبستانی من
آهنگ هوش مصنوعی بهترین دوست امینم
اهنگ هوش مصنوعی بی تی اس Black swan
اهنگ هوش مصنوعی داینامیت بی تی اس
اهنگ هوش مصنوعی Fake love بی تی اس
اهنگ هوش مصنوعی ران بی تی اس
آهنگ هوش مصنوعی بی تی اس به تو نیاز دارم
اهنگ هوش مصنوعی ای ایران ای مرز پرگهر
آهنگ هوش مصنوعی ایران سالار عقیلی
اهنگ هوش مصنوعی باتر بی تی اس
اهنگ هوش مصنوعی آن بی تی اس
اهنگ هوش مصنوعی سرنوشت همایون شجریان
اهنگ هوش مصنوعی دسپاسیتو
آهنگ بی کلام
پلی لیست آهنگ ایرانی
پلی لیست آهنگ های خارجی
آهنگ عاشقانه
اهنگ شاد
اهنگ غمگین
اهنگ ورزشی
اهنگ بیس دار
اهنگ سه یعدی
آهنگ ترکی آذری
آهنگ کردی
آهنگ عربی
اهنگ فارسی
آهنگ انگلیسی
اهنگ ترکی
آهنگ فرانسوی
اهنگ اسپانیایی
اهنگ روسی
اهنگ عربی
اهنگ کره ای کیپاپ
اهنگ المانی
اهنگ تیتراژ فیلم و سریال
ویدیو طنز
ویدیو تکنولوژی
ویدیو معرفی خودرو
سریال تاریخی
دانلود فیلم سینمایی
دانلود فیلم کوتاه
دانلود کارتون دوبله فارسی
دانلود کارتون انگلیسی زبان اصلی
ویدیو حیات وحش
فیلم اموزش اشپزی