اخبار کسب و کارها

پاسخ به سوالات شما درباره ضد جوش ها

پاسخ به سوالات شما درباره ضد جوش ها

جوش و آکنه صورت یکی از مشکلات رایج پوستی است که به دلایل مختلفی روی پوست ظاهر می شود. جوش و آکنه ظاهر نازیبایی را روی پوست به وجود می آورد و گاها بسیار دردناک هستند. به همین دلیل خانم ها و آقایان به دنبال محصولاتی برای از بین بردن جوش صورت یا کاهش آن روی پوست می باشند. راه های درمان متعددی به این منظور پیشنهاد شده است که مطابق شرایط بدنی افراد توصیه می شود. داروهای خوراکی، ژل و تونر ضد جوش و… چند نمونه از روش های کنترل جوش هستند.

ضد جوش چیست؟

زمانی که ترشح چربی در سلول های پوستی زیاد و منافذ سلولی بسته شوند، چربی در منافذ انباشته شده و به صورت جوش ظاهر می شود. وجود باکتری و هرگونه عفونت در این چربی ها، جوش های دردناک یا آکنه را ایجاد خواهد کرد. استفاده منظم از انواع ضد جوش، میزان چربی پوست را کنترل کرده و از تجمع باکتری ها در منافذ سلولی جلوگیری می کند. محصولاتی مانند تونر ضد جوش یا ژل های مخصوص با زدودن سلول های مرده و اعمال خاصیت ضد التهابی مانع از عفونی شدن جوش ها می شوند. ضد جوش هایی مانند تونر یا کرم سبب صاف و یکدست شدن پوست و کاهش التهابات خواهد شد.

انواع ضد جوش ها کدامند؟

محصولات ضد جوش تنوع زیادی دارند و کرم های نمونه ای از آن ها هستند. کرم ضد جوش با تنظیم اسیدیته پوست مانع از تجمع میکروب ها شده و منافذ سلولی را باز نگه می دارند. نوع دیگری از ضد جوش ها ژلی بوده و سبب بهبود جای جوش خواهند شد. تداوم استفاده از ژل ضد جوش تحریک پذیری پوست را کم کرده و در نتیجه پوستی شفاف و یکدست ایجاد می کند. از بهترین محصولات کاهنده جوش صورت تونر ضد جوش است. تونرها ترکیباتی دارند که سبب لایه برداری پوست شده و از مسدود شدن منافذ توسط سلول های مرده جلوگیری می کند. تونرها می توانند تولید چربی در سلول ها را کنترل کرده و مانع از التهاب منافذ سلولی شوند.

ضد جوش های موضعی

همانطور که گفته شد ژل ها از رایج ترین محصولات ضد جوش هستند که تاثیر زیادی در کاهش جوش و آکنه دارند. از مزیت های این ژل ها از بین بردن جای جوش و آکنه است. البته استفاده منظم و روزانه از ژل ضد جوش تاثیر زیادی در روند بهبودی خواهد داشت. افرادی که پوست چرب دارند بیشتر در معرض آکنه و جوش قرار می گیرند. معمولا برای رفع این مشکل محلول های ضد جوش توصیه می شود که با ترکیبات خود سریعا التهابات پوستی را کاهش دهند. تونر ضد جوش در دسته محصولات موضعی قرار دارد. آنتی باکتریال بودن تونر ضد جوش سطح پوست را کاملا ضد عفونی کرده و فعالیت میکروب های منافذ سلولی را مختل می کند. عدم وجود الکل و پارابن در تونرهای ضد جوش مانع از بروز حساسیت در افراد خواهد شد.

ضد جوش های خوراکی

متخصصان با بررسی شرایط افراد، در موارد حاد مصرف داروهای خوراکی را پیشنهاد می کنند. عفونت منافذ پوستی موجب افزایش آکنه شده و شرایط آزاردهنده ای را برای افراد ایجاد می کند. یکی از داروهایی که به این منظور تجویز می شود تتراسایکلین است که با از بین بردن عفونت، آکنه های پوستی را کاهش می دهد. کپسول آزیترومایسین نیز در شرایطی تجویز می شود که التهابات پوست افزایش یافته و تعداد جوش های زیاد شود. در موارد شدید که آکنه های پوستی صورت و بعضی از قسمت های بدن را درگیر کردند قرص ایزوترتینوئین تجویز می شود که یک تراتوژن قدرتمند است و تنها باید طبق نظر پزشک مصرف شود.

کدام ضد جوش برای من مناسب است؟

دلایل جوش و آکنه در همه افراد یکسان نیست و منشا مختلفی دارد. افرادی که در جست و جوی راه درمان هستند ابتدا باید تحت نظر متخصص پوست به بررسی دلایل این مشکل پوستی بپردازند. پس از آن براساس شدت بیماری و ویژگی های بدنی فرد روش درمان در پیش گرفته می شود.

آیا ضد جوش ها برای همه مناسب هستند؟

خیر. افراد نمی توانند بنابر تشخیص خود یا اطرافیان از ضد جوش های مختلف استفاده کنند. همانطور که گفته شد نظر پزشک ملاک بوده و باید روش درمانی متخصص پوست دنبال شود.

ضد جوش ها چقدر طول می کشد تا اثر کنند؟

مدت زمان اثر ضد جوش ها متفاوت است. برخی اثر فوری داشته و برخی تا چند هفته زمان می برند. ضد جوش های موضعی مانند پماد، کرم یا تونر ضد جوش حداقل به دو هفته زمان احتیاج دارند. اما ضد جوش های خوراکی در صورت مصرف منظم از هفته اول تاثیر خواهند داشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *