سلامت نیوز، مرجعی معتبر برای اخبار پزشکی و سلامت
سلامت نیوز، مرجعی معتبر برای اخبار پزشکی و سلامت
سلامت یکی از مهمترین و پر ریسکترین حوزههای است که در جوامع امروزی بررسی میشود. متخصصان و کاربلدهای این رشته در شاخههای گوناگون به منابع عالی دسترسی دارند و با اصلاحات تخصصی نیز آشنا هستند اما آیا این منابع در دسترس عموم مردم نیز قرار دارند؟ یا حتی همه افراد قادر به درک اصطلاحات تخصصی و پیشرفته هستند؟ سایت سلامت نیوز با در نظر گرفتن تمام افراد یک جامعه اعم از متخصص و غیرمتخصص در قالب یک منبع و مرجع معتبر در حوزه سلامت و اخبار سلامت فعالیت میکند.
عملکرد سلامت نیوز
مطالب مربوط به سلامت و تندرستی دارای طیف گستردهای است و زیر عنوانهای بسیاری را تحت شعاع قرار میدهد. افراد با انگیزههای گوناگونی به دنبال مطالب و اخبار مربوط به حوزه سلامت هستند. بسته به فعالیت و میزان تخصص، هر فرد در پی عنوانی است تا به راهکار مناسبی برسد یا سطح دانش خود را در این حیطه افزایش دهد. سلامت نیوز با انتشار اخبار و مقالاتی در حوزه سلامت، بررسی موارد گوناگون و اعلام خبرهای دست اول و معتبر مربوط به بخش بهداشت و درمان سعی دارد تا با افزایش دانش و آگاهی، موجب ارتقا کیفیت زندگی هموطنان عزیز شود.
اهداف سلامت نیوز
باگذشت زمان، افزایش سطح دانش و ورود تکنولوژی به زندگی انسان امروزی، سطح آگاهی او نیز افزایش پیدا کرد. آنچه در این میان از گذشته تا به امروز از اهمیت ویژهای برخوردار بوده، مبحث سلامت است. تلاش انسان در ادوار مختلف برای افزایش کیفیت زندگی و دردنهایت حفظ یا بهبود تندرستی خود و خانوادهاش بوده است. آگاهی و کسب دانش در حوزه سلامت به ما کمک میکند تا عوامل بهبوددهنده و مؤثر سبک زندگیمان را بشناسیم و از آنها برای حفظ تندرستی خود و عزیزانمان استفاده کنیم. چند دههای است که شبکههای مجازی و سایتهای مختلف به انتشار متنهای کوتاه، عکس نوشته و مقالاتی در زمینه بهداشت و سلامت فعالیت دارند. برخی از این مطالب، پایه و اساس علمی و معتبری ندارد یا صرفاً به علت دستبهدست شدن در میان مردم یک جامعه جاافتادهاند. اینجاست که کمبود یک منبع یا مرجع کار بلد و قابلاعتماد احساس میشود. سلامت نیوز به دنبال رفع این نیاز است تا در کنار مخاطبین به سبک درستی از زندگی سالم دست پیدا کند.
سلامت نیوز چه اطلاعاتی به ما میدهد؟
مؤلفههای سلامت به هفت دسته تقسیم میشود: سلامت فیزیکی، ذهنی، عاطفی، شغلی، محیطی، اجتماعی و معنوی.
سلامت فیزیکی: سلامت جسمی یا فیزیکی بهمنظور توانمندی بدن برای انجام فعالیتهای روزانه و دوری از انواع بیماریهاست. برای داشتن سلامت جسمی باید موارد مختلفی را مدنظر قرار دارد. برای مثال تنظیم حجم و نوع غذا، کالری دریافتی، مدیریت استرس و اضطراب، انجام فعالیتهای ورزشی و نرمشی، اجتناب از مصرف مواد مخدر و الکی.
سلامت ذهنی: برای درک بهتر محیط اطراف و افزایش مهارت یادگیری به سلامت ذهن نیازمند هستیم. راهکارهای تقویتی که باعث افزایش سطح تمرکز، یادگیری و کیفیت تفکر سیستمی میشوند در این حوزه مورد بررسی قرار میگیرند.
سلامت عاطفی: توانایی کنترل هیجانات و ابراز صحیح احساسات عناصر سازنده سلامت عاطفی در انسان و یک جامعه است. هوش هیجانی، شناخت احساسات، مدیریت استرس و خشم مواردی هستند که در این زمینه جای دارند.
سلامت محیطی: سلامت هر چیزی که در محیط اطراف ما قرار دارد و باعث افزایش سطح کیفی زندگی هر فرد و درنهایت جامعه شود، زیرمجموعه سلامت محیطی است. همانند هوایی که تنفس میکنیم، آبی که مینوشیم، کیفیت غذایی که میل میکنیم و میزان نویز و صداهای مزاحم محیط اطراف.
سلامت شغلی: داشتن رضایت شغلی و منافع مالی که انسان را به سبک زندگی موردعلاقهاش برساند، سلامت شغلی هر فرد را تأمین میکند. رضایت شغلی، مدیریت رفتارسازمانی و مدیریت منابع انسانی ازجمله مواردی هستند که در سلامت شغلی تعریف و مطالعه میشوند.
سلامت اجتماعی: داشتن توانایی تعامل با انسانها و محیطی که در آن زندگی میکنیم، تعریفی است که برای سلامت اجتماعی مطرح میشود. تعامل با دیگران، نحوه ارتباط گرفتن و مذاکره کردن با دیگران زیرشاخههای سلامت اجتماعی محسوب میشود.
سلامت معنوی: به معنای داشتن هدف، باور و نگرش خاص خود در زندگی هر فرد است. تعامل انسانها با یکدیگر، باور داشتن و یافتن هدف در زندگی، عناصری هستند که در این بخش مورد پژوهش قرار میگیرند.
تمامی مؤلفهها و زیر عنوانهای نامبرده بهصورت مستقیم و غیرمستقیم، در کنار اخبار سلامت در سایت سلامت نیوز مطرح و بررسی شدهاند. اگر شما هم به خواص و مضرات گیاهان، میوه و سبزیجات، خوراکیها، نوشیدنی و انواع دمنوشها علاقهمند هستید کافی است مقالات مربوط به این موارد را در سایت ما مطالعه کنید. همچنین اگر دانستن خواص داروها و شناختن انواع بیماریهای واگیردار و غیر واگیر برایتان جالب است بررسی مطالب سلامت نیوز برایتان حتماً دلنشین خواهد بود. درمانهای خانگی، انواع حساسیتها، رژیمهای چاقی و لاغری، مراقبت و درمان بیماریهای فصلی، زیبایی پوست و مو، بهداشت جنسی و مسائل زناشویی تنها تعدادی از مواردی است که در اینجا به بررسی آن پرداختهایم.